De algemene verplichtingen van bestuurder en verantwoordelijkheid voor de janboel van De regels van het verkeer (onderdeel 2)

In dorozhno-vervoeren evenement bestuurders, kunst en hem scheiden, moet:

  • Het is onmiddellijk om uit te scheiden met en (of) om op de plaats evenementen te blijven, om avariinuiu lichtgevend signalizatsiiu in te sluiten of te belichten symbool avariinoi halthoudt (knipperen rode lantaarn) volgens de vereisten van De regels, verplaatsen niet vervoeren faciliteit en thema's bezit in het evenement;

  • Om mogelijke afmetingen voor gevende dovrachebnoi gezondheidszaken postradavshim te accepteren, om "Snelle gezondheidszaken te veroorzaken, en als het is het is onmogelijk, om postradavshikh op geassocieerd door te sturen of otvezti op het transport faciliteit in dichtstbijzijnde geneeskrachtige vestiging, om er de surname te verwittigen, nomernoi het symbool van verkeer faciliteit (van predyavleniem voditelskogo certificaat of ander document getuigende persoon, van en registratsionnogo document op het transport faciliteit) en om aankondiging rem evenementen terug te geven;

  • Om omstreeks geschied in GIBDD te verwittigen, om surname op te schrijven en de adressen van de getuigen en om de aankomst van personeelsleden GIBDD te verwachten;

  • Om alle beschikbare afmetingen naar de instandhouding van de voetspooren van het evenement, naar de barriere van hen en de organisaties van obezda de plaats van het evenement te accepteren;

  • Als de motie van ander transport direct toegankelijk het is onmogelijk, om carriageway te bevrijden, preliminarily geadapteerd in de tegenwoordigheid van de positie beleeft van verkeer faciliteit en attendent naar het evenement van de thema's en voetspooren.

Als daardoor dorozhno-vervoeren evenement niet postradavshikh, en materiele schade is onbelangrijke, bestuurders in wederzijdse toestemming in de vasstelling van de omstandigheden geschiede en de afwezigheid van de mislukkingen van verkeer direct toegankelijke zettende de mogelijkheid van hun nadere motie, kan op dichtstbijzijnde post GIBDD arriveren of in de militie orgel voor het evenement laatste compositie in determinate orde, preliminarily de blauwdruk van het evenement gecomponeerd en zijn ondertekend.

Voor de wisselborgtocht van de verkeersveiligheden verplichting worden gelegen en op inzittenden die bedragen volgende:

  • Daling en daling van inzittenden wordt toegestaan na de compleet stop zeten van verkeer faciliteit;

  • Daling en daling van inzittenden op het deel van carriageway kunnen worden slechts alsdan verricht, als het is het is onmogelijk om op het deel van banquette of boord te maken, en beneden de termen van die deze wil gerust en zal niet van de verhinderingen naar andere stadsdelen van de motie ontwikkelen; Op tramvainykh halthoudt, niet meubileerde posadochnymi door de stekken, wordt toegestaan te uitkomen op carriageway voor de daling in de tram leix na het het halthouden; Na de daling van de tram inzittenden moeten carriageway verlaten;

  • Inzittenden tijdens de motie moeten niet bestuurder oproepen van de controle door vervoeren faciliteit;

  • Om autobus te verwachten, lorrie, tram, taxi wordt slechts op posadochnykh stekken, en in hun afwezigheid - op banquette naar of boord toegestaan;

  • Naar de personen verblijvend in het lichaam van de lading automobiel, wordt verboden tijdens de motie om te staan, naar de zitplaats op de planken, om op de lading hoger boven van de planken te zetelen.

De janboel van De regels van het verkeer resulteert in administrant, ugolovnuiu, disciplinaire verantwoordelijkheid of geldend van de afmetingen van maatschappelijke invloed.

Administrant verantwoordelijkheid wordt naar de janboel van De regels van het verkeer toegekennen, niet presenteren beduidende toevalligheid en niet povlekshim voor soboi zware consequenties postradavshikh in DTP of hoofdzaak materiele schade. Afhankelijk van beschikking en het gewicht van perfecte janboel administrant wetgeving de diverse afmetingen vestigt van de invloed: Voorkoming, straf, de ontbering van juist voor de controle door vervoeren faciliteit op bepaalde term.

Voor recente jaren voor de concretization van de verantwoordelijkheid voor de janboel van De regels van het verkeer wordt het een aantal van De decreten geadministreerd. Erin wordt het beton lijst van de meeste verbreid janboelen gevormd: Overtreffend van stellen snelheid in, proezd op verboden verkeer cignal of het gebaar van controller, de janboel van de regels obgona, van proezda de halthoudt van maatschappelijk transport en peshekhodnykh transities, van het gebruik osvetitelnymi door apparata, van de niet-inachtneming van de vereisten van dorozhnykh symbolen, de ontginning van defected transport direct toegankelijk, - voor welk ligt de voorkoming of straf vast. Gelijke janboelen, povlekshie voor soboi de creatie van avariinoi toestand, of niet-nakoming naar de vereisten van de werknemer GIBDD om de halthouden van verkeer faciliteit, alsmede deelneming aan beweging in de steden en andere stad makende verhinderingen naar het verkeer of het gevaar van de verkeersveiligheden, worden door de straf of de ontbering van het recht van de controle getuchtigd.

Reglamentirovany de afmetingen van de straf voor de in het bijzonder gevaarlijke types van janboelen. Tussen deze zijn, onder andere, de janboel van de regels proezda spoor pereezdov, verlatenheid in de breuk van de ingestellen regels van adapteren DTP, deelnemers welk zij zijn, onbeduidende janboelen, povlekshie voor soboi de verwondingen van verkeer direct toegankelijk, van de ladingen, van de rijwegen of dorozhnykh constructies, voor sodeyanie welk vzimaiut straf of aanwijzing diskwalificeren. In opzettelijke handelingen voor zodanig criminaliteiten wordt verhoogd straf beschouwd.

Controleer bestuurders vervoeren direct toegankelijk binnen de positie opianeniya is een van hoofd veroorzaakt avariinosti. Voor de controle door het transport direct toegankelijk binnen de positie opianeniya, de overhandiging van de controle naar persoon verblijvend binnen de positie opianeniya of vermijding van verstrijkend in de schouwing determinate orde op de toestand opianeniya - bestuurders diskwalificeren aanwijzing of gaan straf onder. In navolgende gelijkaardige janboel in de koers van het jaar kan te voet oversteken op ugolovnaya verantwoordelijkheid, volgens welk bestuurders worden door de gevangenisstraf, of door verbeterende werken getuchtigd.

Door aanwezige normatieve documenten liggen de afmetingen van administrant invloed op regeringsfunctionaris, in de rekening van de ontginning van verkeer direct toegankelijke en rijwegen vast.

Voor de opbrengst op het geslacht van transport direct toegankelijke mislukkingen, waarmee wordt hun ontginning verboden, niet wordt in determinate orde gebooken, niet van laatste toestand automobiel schouwing, vinovnye kan worden straf aangedaan. Voor de opbrengst op de lijn van de bestuurder in van niet nuchtere toestand van of personen, niet de rechten van de controle door vervoeren faciliteit, ook ligt de straf vast.

Door indiceerde decreten wordt de orde van geldend van de afmetingen van de invloed geconditioneerd. Het is zo, onder andere, personen op de leeftijd van van 16 tot toe 18 jaren oud voor de janboel van De regels van het verkeer zijn thema administrant verantwoordelijkheid op algemeen terrein. Indien janboel van De regels van het verkeer door de personen op de leeftijd van tot toe 16 jaren oud vraag omstreeks de afmetingen van de invloed aangaande hen, alsmede aangaande de ouderpaar of personen ter vervanging ouderpaar, wordt stadsdeel (stedelijk), stadsdeel in de steden door de commissies met betrekking tot materies beneden de leeftijd beschouwd.

Proces-verbaal omstreeks de janboel van De regels van het verkeer wordt door de werknemer GIBDD, en erin afwezigheid - erkend daarover chinovnikom gecomponeerd.

Het is indien, wanneer persoon aanvecht niet veronderstelde janboel en bracht erop administrant bestraffing in de vorm van de voorkoming toe of straf, proces-verbaal wordt niet gecomponeerd. ToeBracht in deze gevallen straf kan vzimatsya door de werknemer VAN GIBDD op de plaats vervaardiging van de janboel. Omstreeks vzimanii straf naar de overtreder de ontvangstbewijs vooruitsteekt van instellen verzamelen wezen documenteren ernstig financieel otchetnosti.

<= Vorige pagina - Volgende pagina =>