De algemene verplichtingen van bestuurder en verantwoordelijkheid voor de janboel van De regels van het verkeer

Volgens De regels van het verkeer op bestuurder worden verplichtingen, eiser welk voor hem neukosnitelno gelegen.

De bestuurder van mechanisch transport faciliteit worden verplicht hebben in zichzelf en om voor de verificatie naar personeelsleden GIBDD, naar en de op het weren personeel van de militie over te boeken:

 • Certificaat aan de rechterzijde van de controle door het transport faciliteit van deze categorie;

 • Registratsionnye documenten op het transport faciliteit;

 • Putevoi of marshrutnyi vel, documenten op perevozimyi lading (met uitzondering de eigenaren van individueel transport direct toegankelijk);

 • Erkend in determinate orde volmacht aan de rechterzijde van de beschikking door vervoeren faciliteit (in de afwezigheid van de eigenaar van de enkeling transpornogo faciliteit) of getuigenis omstreeks het recht van algemeen eigendom op het transport faciliteit.

Opmerkingen: 1. Bestuurders, met uitzondering de eigenaren van individueel transport direct toegankelijk, moeten uitscheiden met en om putevoi (marshrutnyi) vel te verwerkelijken en commoditi-vervoeren documenten naar de personeelsleden controle van-revizorskoi de aanwending van het automobiele transport van algemeen gebruik.

De eigenaar van verkeer faciliteit, alsmede persoon volmacht aan de rechterzijde van de beschikking door vervoeren faciliteit, kan controle verplaatsen door vervoeren faciliteit in de tegenwoordigheid naar andere persoon in zelf certificaat aan de rechterzijde van de controle door het transport faciliteit van deze categorie.

De bestuurder van mechanisch transport faciliteit erop gaand, alsmede bestuurder arriverend van ander land, moet in zichzelf registratsionnye documenten op het transport faciliteit en voditelskoe certificaat hebben, naar overeenkomstige vereisten Conventies omstreeks het verkeer, alsmede om op het transport faciliteit toestand nomernoi symbool te hebben, alsmede de cachet van de toestand, bij wie het wordt geregistreerd.

In de werkwijze van de ontginning van het automobiel bestuurder worden verplicht:

 • Voor vyezdom om van ispravnost te checken en komplektnost vervoeren faciliteit;

 • Om de technische toestand van transport faciliteit onderweg te schouwen;

 • In de motie op het automobiel of autobus, gemeubileerde remnyami zekerheid, pristegnutsya en niet perevozit inzittenden, niet pristegnutykh remnyami. Wordt niet naar pristegivatsya remnyami kinderen tot toe 12 jaren oud toegestaan, naar de magister van de training naar het rijden, wanneer door vervoeren faciliteit controles treinden, en in de stad, tevens, naar bestuurders-invalids, naar bestuurders en de inzittenden van de automobielen van de verbinding, van doeltreffende aanwendingen en taxi.

Bestuurder moet transport faciliteit bevoorraden:

 • Naar personeelsleden GIBDD, naar en de op het weren personeel van de militie voor de levering in de dichtstbijzijnde geneeskrachtige vestiging van de personen benodigde bezotlagatelnoi gezondheidszaken;

 • Naar personeelsleden GIBDD voor de voerend van pressende dienst opdracht;

 • Naar personeelsleden GIBDD (maar lading automobielen) voor de verscheping geschaad in dorozhno-vervoeren evenementen van of defected transport direct toegankelijk;

 • Naar medische personeelsleden, navolging in geassocieerde richting voor gevend van de gezondheidszaken, alsmede ongeacht van de richting van de motie naar doktoren en middelmaat medisch personeel, voor proezda naar ziek in de gevallen, doemend het leven, of voor de verscheping zodanig ziek in dichtstbijzijnde geneeskrachtige vestiging.

Naar bestuurder wordt verboden:

 • Om transport faciliteit binnen de positie alcoholverslaafde of narkoticheskogo opianeniya te controleren;

 • Om transport faciliteit in pijnlijke toestand te controleren, binnen de positie utomleniya, als dit kan beneden het gevaar verkeersveiligheden instellen, alsmede aangeschoten van de farmaceutica's verminderend de snelheid van de reactie en aandacht;

 • Controle te verplaatsen door vervoeren faciliteit naar de personen verblijvend binnen de positie alcoholverslaafde of narkoticheskogo opianeniya, alsmede in pijnlijke toestand, binnen de positie utomleniya of aangeschoten van de farmaceutica's verminderend de snelheid van de reactie en aandacht;

 • Controle te verplaatsen door vervoeren faciliteit naar de personen, niet in zelf certificaten aan de rechterzijde van de controle door het transport faciliteit van deze categorie nietwaar vermeldde in putevom (marshrutnom) vel, behalve de gevallen van de onderrichting.

Onder andere gevallen de bestuurders van het transport direct toegankelijk van doeltreffende aanwendingen speciaal schilderstuk met bijgesloten van probleskovym mayachkom blauwe kleur en (of) door speciaal akoestisch signaal volbrengende pressende dienst opdracht, kan van enkel vereisten van de regels verscheiden.

Door het dit rechter de bestuurders benutten van verkeer direct toegankelijk vergezeld van transport direct toegankelijk met bijgesloten probleskovym mayachkom en (of) door speciaal akoestisch signaal.

In de benadering van verkeer direct toegankelijk met bijgesloten van probleskovym mayachkom blauwe kleur en (of) door speciaal akoestisch signaal bestuurders moeten rijweg inwilligen, en als noodzakelijk om voor garanderend ongehinderd proezda dit en vergezeld van hen van ander transport direct toegankelijk uit te scheiden met.

Als op priblizhaiushchemsya vervoeren faciliteit complementarily naar probleskovomu mayachku blauwe kleur wordt van probleskovyi mayachok rode kleur omvatten, dan op de rijwegen niet boven twee schrappen voor de motie in iedere richting, bestuurders associeerden, en in de afwezigheid van razdelitelnoi schrap en vstrechnykh transport direct toegankelijk moeten op banquette of op de boord uitscheiden met. Om motie wordt slechts na proezda zamykaiushchego de colonne van verkeer faciliteit met bijgesloten probleskovymi mayachkami blauw te vernieuwen en (of) van groene kleur toegestaan.

De bestuurders van verkeer direct toegankelijke en de machines van dorozhno-operationeele aanwendingen met bijgesloten van probleskovym mayachkom oranje kleur in de werkwijze van het werk eiser op de rijweg kan van de vereisten van dorozhnykh symbolen en razmetki, verscheiden alsmede van enkel zetels van De regels beneden de termen van de wisselborgtocht van de verkeersveiligheden. Andere bestuurders moeten van niet geluidsscherm hun werk.

Probleskovyi mayachok oranje kleur geen voordeel geeft in de motie en dient voor de aantrekking van de aandacht en de voorkomingen van andere bestuurders omstreeks de toevalligheid.

Volgende pagina =>