De toelatingen van de controle door het automobiel in stedelijke voorwaardes
(onderdeel 4)

Het automobiel formulering mee banquette tussen twee kostende automobielen better om door back handeling (vijg uit te voeren. 32, en). Vrijje kamer in elk geval moet niet minder polutornoi de lengtes van het automobiel zijn.

Çaeзd нa ctoянkу cdoль tрotуaрa пaрллeльнo kрaю прoeзfeй hacth (a) h пod уgлom k нemу (b)

Vijg. 32. Zaezd op cab-rang mee banquette naar parllelno de boord van carriageway (en) en hoek-wijs naar hem (b)

In zaezde op cab-rang mee banquette door back handeling van node zeer vlot en vertragen om manevr behartigend waar te maken die, als niet naar zadet naburige automobielen. Met het dit uitdraaien op uitzicht moet:

  • Proekhat ongeveer op twee de lengtes van het lichaam nader van gekozene plaats voor cab-rang;

  • Te stoppen automobiel lateraale zuivering omstreeks 0.5 m met kostend aan de rechterzijde automobiel gelaten;

  • Om de motie weg te bestuderen: In de afwezigheid van de verhinderingen om de overhandiging van back handeling te omvatten en houdend het evenwicht toestand (better obernuvshis back), vlot tronutsya draaiend rulevoe wiel rechtsom;

  • Voortvloeit niet te om de adresboek van de ommezwaai naar het recht te omvatten; Zodra middelmaat paardenstal lichaam poravnyaetsya met de achterk bumper aan de rechterzijde van kostend automobiel, rulevoe wiel voortvloeit af te wijken rechtsom doorlopende motie (alle aandacht nu wordt daarover gecentreerd, als niet naar zadet kostend aan de rechterzijde automobiel en zal niet op de landsgrens stenig) komen;

  • Wanneer de voorste bumper van uw automobiel zal achter de achterk bumper obezzhaemogo zich ontpoppen, rulevoe wiel volgt accuraat om leftward tot toe het automobiel alignement mee banquette zich te draaien, whereat bijzondere aandacht voortvloeit om automobiel kostend achterop te schakelen.

Automobiel kan worden gestopt, als voorafgaand aan en achter kostende automobielen zal gelijkmatige afstanden. Het automobiel formulering op gelimiteerde stek moet zo waarmaken, om te bevoorraden de buren disengagement manevra in vyezde met cab-rangen en niet bezeten plaatsen elk meer, dan noodzakelijke vertrekkende zuivering tussen voorste en kweken automobielen niet minder 1 m op. Het automobiel formulering op cab-rang kan worden volbracht en hoek-wijs naar banquette (vijg. 32, b).

Na halthouden, totdat om linkse deuren open te stellen, voortvloeit te zijn zeker die achter proximately van uw automobiel geen transport en nichto niet vrijje uitgang stremt van het automobiel.

<= Vorige pagina