De toelatingen van de controle door het automobiel in de erbuit-van de -stad conditioneert
(onderdeel 4)

In de voerend van de ommezwaaien op de rijweg met ontoereikend goede bekleding noodzakelijke aanvullende zorg, omdat asperities of dikwijls getroffen naplyvy op asfalteren zogenaamd riflenku gemaakt, aandragen wat automobiel raakt kwijt kogelbaan gaf.

Schijnt "perestavka", wanneer beneden de handeling van centrifugale machten de achteras van het automobiel op het moment van de afsluiting van de wielen van het canvas van de rijweg smeshchaetsya in het buitenste kant van de ommezwaai. Automobiel whereat winsten aanvullende rechtsomkeert, accuraat beknottende de ommezwaai straal. Als whereat bijtijds zal snelheid niet omhalen, dan gelijkaardig verschijnsel kan de complete aderlating van de controle door het automobiel leiden tot.

Naar de bestuurder van inzittende auto geregeld bezoeken het is noodzakelijk te gaan met betrekking tot rijwegen zonder werkte strijkend bij of met betrekking tot herstelde belangrijkste rijwegen presenterende gruntovye stadsdelen. Rijden met betrekking tot dorre back straat veroorzaakt niet van bijzondere moeilijkheden, motie met betrekking tot vuile vuiligheid straat hoeft van de bestuurder van bepaalde verrijkingen en handigheid. Op het vervuilde stadsdeel van de rijweg wordt verhuizing met betrekking tot kolee, aangeraad aan omdat de dichtheid van de voedingsbodem erin meer en, vandaar, toevalligheid buxovaniya kleiner.

Het is niettemin, totdat om zodanig stadsdeel te ondervangen, de bestuurder van inzittende auto moet bedienen die koleya, doorgaans, nakatyvaetsya door de lading automobielen en met betrekking tot diepte en breedte stijft niet van proezd inzittende auto. Daarvandaan in geringste onzekerheid noodzakelijk om van het automobiel erop uit te gaan, voorzichtig om rijweg te bestuderen en om te beslissen, bestaan mogelijkheid proekhat met betrekking tot verheven onderdeel vertrekkende naezzhennuiu koleiu tussen wielen.

In aalglade rijweg in het bijzonder gevaarlijke meewerken oorzaak vergende verhevene aandacht, is de mogelijkheid van soskalzyvaniya de wielen van het automobiel in naezzhennuiu en broken koleiu. De in het bijzonder gevaarlijke stadsdelen van aalglade rijwegen moeten op minderwaardige overdracht met het permanente aantal keren per tijdseenheid van de aswenteling van kolenchatogo de schacht van de motor ondervangen.

In halthouden op de erbuit-van de -stad rijweg, als dit geen regels spreekt van de motie tegen, noodzakelijk maximaal om rechtsom en met de voorzichtigheid sekhat op de boord op kleine snelheid te roeien met de riemen. Whereat om plaats te kiezen want halthouden noodzakelijk niet enkel baseerden op eigen belangstellingen maar ook met de vergoeding voor wat uw automobiel op voldoende afstand moet uitstekende andere bestuurders zijn. Indien onwillig stop zeten in ongelegene plaats - op de mistroostigheid (vijg: 41, en) of ommezwaai (vijg. 41, b) - noodzakelijk te nemen afmetingen avariinuiu signalizatsiiu ingesloten, de symbool te belichten van avariinoi halthouden of knipperende rode lantaarn.

Xaрakteрныe mecta oпacнoй ctoянkh actomobhля

Vijg. 41. De karkateristieke plaatsen van de gevaarlijke cab-rang van het automobiel

<= Vorige pagina