De toelatingen van de controle door het automobiel in in het bijzonder gevaarlijke voorwaardes
(onderdeel 5)

In vstrechnykh razezdakh op smalle stadsdelen door onderliggend juist proezda benutten automobielen lopend ter sprake brengen (vijg. 47, en), niettemin in de tegenwoordigheid van enkel sta-in-de-weg op alpene rijwegen is aanraadde aan rijweg willigen naar de automobielen verblijvend op obryva (vijg in. 47, b).

Continueerden, maar niet steile beklimmingen welk bijster nou worden doorgekeken, moeten op directe overdracht met de reductie overeenkomstig razgonom ondervangen; Treuzelende steile afstammingen en beklimmingen - op ondergeschikte vooraf ingesloten, whereat voortvloeit te mijden halthouden, van schakelend van de overbrengingen en om verkeeren op de afstamming nakatom met uitgeschakelde overdracht te weren.

Vctрehный рaзъeзd нa узkom уhactke h нa goрнoй doрoge

Vijg. 47. Vstrechnyi razezd op smal stadsdeel en op alpene rijweg

De meest geregeld bezoeken in de omstandigheden van de alpene rijwegen treft motie vergende bijzondere handigheid van bestuurder - met betrekking tot rijweg-serpantinu terzijde van de vooringenomenheden diverse krutizny talrijk alternant liet en juiste ommezwaaien. Gelatene ommezwaaien altijd om eenvoudiger waar te maken, omdat hen verstrijken in het algemeen met betrekking tot de arc van ruime straal. Het meeste ingewikkelde stadsdeel van de motie met betrekking tot serpantinu - ommezwaai rechtsom-omhoog (vijg. 48). Op het stadsdeel 2 bestuurder dirigeert automobiel linksaf deel van de schrap van de motie zodoende, om op het stadsdeel 3 maximaal om de straal van de ommezwaai te vergroten en meerdere om obzornost vstrechnoi schrappen te verbeteren. Van het stadsdeel 3 bestuurder de vlakke ommezwaai begint van rulevogo wiel beantwoordend aan de kogelbaan van de ommezwaai, en dan op het stadsdeel 4 de aanvullende ommezwaai voert van rulevogo wiel uit en komt van de ommezwaai uit. Op het stadsdeel 5 bestuurder alines automobiel op de schrap van de motie.

Dchfeнhe нa doрoge-ceрпaнthнe

Vijg. 48. Motie op de rijweg-serpantine

Terzijde van het eigenaarschap door de technologie van langsvarend van de ommezwaaien in de omstandigheden van de alpene rijwegen essentiele betekenis de correcte keuze heeft van de snelheid van de motie. Is aanraadde aan stammen onder op gelijke overdracht af, waarover de wil het was noodzakelijk om op te stijgen. Door de remmen in de keuze van correct zet gebruik ongewoon. Als op de extensief en vergelijkenderwijs directe stadsdelen het is noodzakelijk alsmaar pritormazhivat, beduidt, moet op minderwaardige overdracht doorberekenen. Objectionably op lange afstamming constant om aan het werk tormoznuiu systeem te gelden, omdat geducht gestookt tormoznykh samenstel van bewegende delen kunnen hen van het gebouw uitvoeren of om de onderrichting van parovykh kurken in de pijpleidingen te leiden tot.

Het is op hoge hooogte, waarin dichtheid van de lucht kleinere en bednee mengeling gedragend in de cilinders van de motor, verrijst van elk meere langzame sgoranie brandstof en de reductie van de mogendheid. Daarvandaan stellen op ravnine zazhiganie het blijkt ook belated, en afstelling het terzijde ruimer operezheniya noodzakelijk als vroeg als op het hoogtepunt omstreeks 2000 m in.

Voor de uitzondering van de gevallen van mogelijke peregreva motor op treuzelende beklimmingen voortvloeit niet om motie op de gering aantal keren per tijdseenheid van de aswenteling van kolenchatogo de schacht van de motor met ruimere rekeningen te misbruiken, van node vroegtijdig om op minderwaardige overbrengingen door te berekenen.

<= Vorige pagina