Het steunpunt van de technologie van de controle door het automobiel (onderdeel 7)

In de motie door back handeling voortvloeit complete controle te bevoorraden overheen het automobiel welk largerly is aangewezen op correct gebruik stsepleniem. In manevrirovanii op gelimiteerde kamer en noodzakelijkheden te karren op zijn gemak kan worden met poluvyzhatym stsepleniem verhuisd. Niettemin lange motie in zodoende inadmissibly wegens peregreva en verheven van iznosa platen stsepleniya. De positie van het hoofd en het lichaam van bestuurder in de motie door back handeling wordt op de vijg gemerkt. 17. Is nuttig voor de motie door back handeling om de verrijkingen van de controle door het automobiel door een hand te beheersen: In de waarneming van geacht door liet schouder - juist (vijg. 17, en), in het toezicht door juiste schouder - liet (vijg. 17, b), in het toezicht door priotkrytuiu deur van node door liet hand te beheersen betrouwbaar om deur achter te houden, en juist om automobiel (vijg te controleren. 17, in).

Poлofeнhe goлocы h koрпуca codhteля прh dchfeнhh зadнhm хodom: cзgляd нaзad c пocoрotom goлocы h koрпуca нaлeco (a), нaпрaco (b) h нaзad heрeз

Vijg. 17. De positie van het hoofd en de corpora van bestuurder in de motie door back handeling:
Uitzicht back met de ommezwaai hoofden en corpora linksaf (a), naar het recht (b)
En back door priotkrytuiu deur (c)

De overhandiging van back handeling kan worden leix waarna omvatten, op welke wijze automobiel eindelijk scheidde met. Het insluitsel van de overhandiging van back handeling tijdens de motie van het automobiel voorwaarts kan onderverdeling zubev shesteren in de doos van de overbrengingen leiden tot.

Om automobiel in de motie door back handeling meer moeilijk te controleren dan in de motie voorste. Voor de instandhouding van blueprinted richting het is onmogelijk accuraat om rulevoe wiel zich te draaien.

Ommezwaaien in de motie door back handeling maken ook, net zo in de motie voorste waar. Als moet automobiel leftward zich draaien, dan) en rulevoe wiel rouleren in de linkerzijde, als rechtsom - in het recht kant. Tijdens de ommezwaai door back handeling voorste wiel beschrijven van foute grotste straal, daarvandaan noodzakelijk om toe te schouwen die,: Om het voorste deel van automobiel niet zadela voor de sta-in-de-weg En, juist verleden welk vrijelijk verstreek achterwiel (vijg. 18).

Cхema пocoрota actomobhля, dchfущegocя зadнhm хodom okoлo прeпяtctchя.

Vijg. 18. De blauwdruk van de ommezwaai van het automobiel rennend door back handeling buiten de sta-in-de-weg.

Hoofd regel welk altijd voortvloeit om zich te herinneren: In de ommezwaai door voorste motie om langsvarend van de achterwiel, en in de ommezwaai door back handeling - achter langsvarend van voorste wiel toe te schouwen.

In halthoudt en cab-rangen op de beklimmingen en afstammingen noodzakelijk om afmetingen zettende de spontaane motie (skatyvanie) van het automobiel te nemen. Met het dit draaien op uitzicht automobiel zatormazhivaiut stoyanochnym (handmatig) door de rem uit, sluiten voor de creatie van ruimere tormoznogo strev eerst overdracht of de overhandiging van back handeling en podkladyvaiut tot toe wiel tegenstanden in. In halthoudt en cab-rangen op banquette voorste wielen op de kweken richten zich op de gelatene tot toe de tegenstand van voorste wiel in bortovoi stenig (op de afstamming - omgekeerd).

Tijdens de training naar het rijden van het automobiel, alsmede in drijvende bestuurder moet boven de handigheid van de controle door het automobiel constant-dateren. In de uitoefening van het werk van bestuurders, vooral bestuurders van hoog klassikaal, is niet alle voor niets beschouwden die zodra bestuurder zelve besliste die het bereikte uitmuntendheid en controle automobiel, het alles kan, dit beduidt die het stopgezete te zijn "verantwoorde bestuurder", t. Door hem. Hoe artistically bestuurder evenmin automobiel controleerde, overbodige zelfverzekerdheid is voor hem verwoestend, en bestuurder altijd moet de uitoefening van het rijden hebben en om de handigheid te coachen, anders zo het kan professionele deskundigheden en verrijkingen verliezen.

<= Vorige pagina